Created by: VIRTUAL ZOOM s.r.o. ®
PYTLOUN RESTAURANTS mají skvělou lokalitu v Praze, Liberci, Krkonoších a Krušných horách. Naše restaurace nabízejí vynikající českou nebo italskou kuchyni. Máme rádi, když naši hosté zažijí autentické chuťové zážitky a pohodlné prostředí.
Nabízíme vám nezapomenutelný gastronomický zážitek, který spojuje tradiční českou kuchyni s moderními mezinárodními vlivy. V našem jedinečném moderním prostředí si můžete vychutnat širokou škálu pokrmů, od klasických českých jídel až po inovativní mezinárodní speciality.
www.restauracetalir.cz |
Email: talir@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 608 022 661 |
Václavské náměstí 779/16, Praha 1 |
Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je situován na střeše prestižní restaurace Talíř a nabízí vám jedinečný zážitek ve vyšších sférách. S rozlohou až 150 metrů čtverečních naleznete exkluzivní prostředí s nádherným výhledem na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a panorama celé Prahy.
www.pytlounskybarrestaurant.cz |
Email: skybar@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 608 022 661 |
Václavské náměstí 779/16, Praha 1 |
Restaurace nacházející se na severovýchodní hranici Prahy v Zámeckém areálu Ctěnice svou atmosférou prozrazuje, že se nachází v historické kulturní památce. V naší restauraci nevsázíme na překvapivé kreace, ale na klasiku kladoucí důraz na čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů. Českou a mezinárodní kuchyni v moderním pojetí podtrhujeme selekcí vín z Moravy, Itálie či Španělska. Menu připravil šéfkuchař Denis Wágner, který kombinuje současné kulinářské techniky s přístupem tradičního kuchařského umění.
www.restauracechateauctenice.cz |
Email: chateauctenice@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 770 171 002 |
Bohdanečská 259, Praha-Vinoř |
Naše restaurace s italskou kuchyní je známá svým fine dining konceptem, což znamená, že využíváme vysoce kvalitní suroviny, sofistikovanou prezentaci jídel a vynikající chuťové kombinace. Každý pokrm je připravován s precizností a pečlivostí našeho zkušeného šéfkuchaře. K jídlu vám doporučíme výběr z našich vín významných oblastí.
www.restauracezlatykohout.cz |
Email: zlatykohout@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 774 447 336 |
1.máje 757/29, Liberec |
V našich pizzeriích Vám připravíme neapolskou pizzu, kterou pečeme tradiční metodou v peci s dubovým dřevem. Věříme v kvalitu, a proto používáme suroviny od českých farmářů. Tím spojujeme českou kvalitu s italskou kuchyní.
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám výborný gastronomický zážitek plný autentických chutí.
Email: imperialpizza.liberec@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 778 888 608 |
1.máje 757/29, Liberec |
V restauraci Rendlík, pod vedením šéfkuchaře Denise Wágnera, připravujeme výbornou českou a mezinárodní kuchyni. Suroviny, které používáme, pocházejí od českých farmářů, což zaručuje vynikající kvalitu a čerstvost pokrmů. Vyvážené menu s oblíbenými specialitami doplňujeme výběrem českých, moravských i světových vín.
Email: rendlik@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 770 198 899 |
Místo 110, Místo u Chomutova |
V restauraci Končina, pod vedením šéfkuchaře Denisa Wágnera, připravujeme výborné mezinárodní pokrmy, které osloví milovníky rozmanitých chutí. V menu najdete vše od tradičních českých specialit až po jídla inspirovaná kuchyněmi z různých koutů světa. Suroviny, které používáme, jsou vždy čerstvé a podporují chuť italských specialit. V naší vinotéce najdete nejen italská vína, ale i vína z Čech a Moravy. Rýžoviště 489, Harrachov
www.restauracekoncina.cz |
Tel.: +420 608 297 927 |
Rýžoviště 489, Harrachov |
V našich pizzeriích Vám připravíme neapolskou pizzu, kterou pečeme tradiční metodou v peci s dubovým dřevem. Věříme v kvalitu, a proto používáme suroviny od českých farmářů. Tím spojujeme českou kvalitu s italskou kuchyní.
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám výborný gastronomický zážitek plný autentických chutí.
www.imperial-pizza.cz |
Email: imperialpizza.harrachov@pytloun-restaurants.cz |
Tel.: +420 608 000 685 |
Rýžoviště 489, Harrachov |
František Berka se věnuje chovu masného skotu již přes 20 let. Prioritou jeho ekofarmy je kvalitní přístup a péče o zvířata. Postupně vytváří a zdokonaluje příjemné prostředí, díky kterému vlastní chov na nejvyšší evropské úrovni. Tento pečlivý přístup zajišťuje nepřekonatelnou chuť masa v bio kvalitě.
Kozí farma v Pěnčíně je splněným snem rodiny, která se rozhodla změnit svůj způsob života. Všechny kozy zde dobře prospívají v čistém prostředí a veškerý čas tráví na pastvinách ve volné přírodě. Krmení pochází z horských luk a majitelé si ho vyrábí sami. Odměnou za toto úsilí je kozí mléko té nejvyšší kvality s jedinečnou chutí a jemností.
Rybářství Skalní mlýn se nachází v panenské CHKO Moravského krasu. Ryby jsou zde chovány ve vodě říčky Punkvy, která vyvěrá v ekologicky čisté lokalitě a nikdy nepřesahuje teplotu 13 °C. Majitelé mají od roku 2008 registrovanou ochrannou známku punkevní pstruh a jejich rybářství je ojedinělým zařízením tohoto druhu chovu ryb na krasové vodě v rámci Evropy.
Vše začíná ve správném výběru našeho dodavatele kvalitního a zároveň dostupného masa, které bez váhání jíme my sami a proto z něj vaříme a prodáváme ho i Vám našim zákazníkům. Je pro nás důležité vědět a být přesvědčeni o tom, že prodáváme to čemu sami věříme a máme tu nejlepší zkušenost. Proto nakupujeme hovězí a telecí maso z Holandska, kde nám náš dodavatel i výrobce deklaruje a zajišťuje splňování nejvyšších standardů. Z nichž těmi nejdůležitějšími jsou dobré životní podmínky zvířat a sledovatelnost v celém výrobním řetězci.
Zvěřina Petron pochází od mysliveckého sdružení pouze z České republiky,která se o zvěř celoročně stará a díky jejich péči je maso vysoce kvalitní. Zvěřina se vrací do tu- zemských restaurací a domácností. Vysoce kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron se upravuje v moderních zařízeních v České rupublice. Na trh se zvě- řina dodává ve stabilní kvalitě z prověřených zvířat ulovených v našich lesích. Tuto hodnotnou tradiční potravinu chceme v naší restauraci vrátit do našeho jídelníčku.
Slovo majitele Petra Skopala
V malé vesnici Prosenice, v našich sadech, v rodinné palírně vznikají ovocné destiláty té nejjemnější chutí. Haná je mozaika polí protkaná vesničkami, řekami, chmelnicemi a sady. Až v dáli na horizontu v jemném oparu se zvedají Jeseníky. Jsme součástí tohoto kraje a ten je součástí nás. Máme rádi naše sady a okolní přírodu. Máme rádi horká léta i dlouhé stíny zlatavého podzimu. Máme rádi svou práci – od mozolů na rukou z trhání ovoce po vůni kvasu připraveného k destilování. A tak to měli naši dědové i ti jejich. Ovocné destiláty jsou moravskou tradicí, hrdostí každé rodiny. My jsme posunuli naši rodinnou pýchu o kus dál. Léta zkušeností jsme předestilovali v naši vlastní značku pálenek, které si nesou ty nejjemnější chuťové nuance.