PYTLOUN RESTAURANTS

PYTLOUN RESTAURANTS mají skvělou lokalitu v Praze, Liberci, Krkonoších a Krušných horách. Naše restaurace nabízejí vynikající českou nebo italskou kuchyni. Máme rádi, když naši hosté zažijí autentické chuťové zážitky a pohodlné prostředí.

Dodavatelé

Ekofarma Františka Berky z Tanvaldu

František Berka se věnuje chovu masného skotu již přes 20 let. Prioritou jeho ekofarmy je kvalitní přístup a péče o zvířata. Postupně vytváří a zdokonaluje příjemné prostředí, díky kterému vlastní chov na nejvyšší evropské úrovni. Tento pečlivý přístup zajišťuje nepřekonatelnou chuť masa v bio kvalitě.

Kozí farma Pěnčín

Kozí farma v Pěnčíně je splněným snem rodiny, která se rozhodla změnit svůj způsob života. Všechny kozy zde dobře prospívají v čistém prostředí a veškerý čas tráví na pastvinách ve volné přírodě. Krmení pochází z horských luk a majitelé si ho vyrábí sami. Odměnou za toto úsilí je kozí mléko té nejvyšší kvality s jedinečnou chutí a jemností.

Rybářství skalní mlýn

Rybářství Skalní mlýn se nachází v panenské CHKO Moravského krasu. Ryby jsou zde chovány ve vodě říčky Punkvy, která vyvěrá v ekologicky čisté lokalitě a nikdy nepřesahuje teplotu 13 °C. Majitelé mají od roku 2008 registrovanou ochrannou známku punkevní pstruh a jejich rybářství je ojedinělým zařízením tohoto druhu chovu ryb na krasové vodě v rámci Evropy.

Holštýnský skot

Vše začíná ve správném výběru našeho dodavatele kvalitního a zároveň dostupného masa, které bez váhání jíme my sami a proto z něj vaříme a prodáváme ho i Vám našim zákazníkům. Je pro nás důležité vědět a být přesvědčeni o tom, že prodáváme to čemu sami věříme a máme tu nejlepší zkušenost. Proto nakupujeme hovězí a telecí maso z Holandska, kde nám náš dodavatel i výrobce deklaruje a zajišťuje splňování nejvyšších standardů. Z nichž těmi nejdůležitějšími jsou dobré životní podmínky zvířat a sledovatelnost v celém výrobním řetězci.

Zvěřina Petron od českých myslivců

Zvěřina Petron pochází od mysliveckého sdružení pouze z České republiky,která se o zvěř celoročně stará a díky jejich péči je maso vysoce kvalitní. Zvěřina se vrací do tu- zemských restaurací a domácností. Vysoce kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron se upravuje v moderních zařízeních v České rupublice. Na trh se zvě- řina dodává ve stabilní kvalitě z prověřených zvířat ulovených v našich lesích. Tuto hodnotnou tradiční potravinu chceme v naší restauraci vrátit do našeho jídelníčku.

Destilát Roviny

Slovo majitele Petra Skopala

V malé vesnici Prosenice, v našich sadech, v rodinné palírně vznikají ovocné destiláty té nejjemnější chutí. Haná je mozaika polí protkaná vesničkami, řekami, chmelnicemi a sady. Až v dáli na horizontu v jemném oparu se zvedají Jeseníky. Jsme součástí tohoto kraje a ten je součástí nás. Máme rádi naše sady a okolní přírodu. Máme rádi horká léta i dlouhé stíny zlatavého podzimu. Máme rádi svou práci – od mozolů na rukou z trhání ovoce po vůni kvasu připraveného k destilování. A tak to měli naši dědové i ti jejich. Ovocné destiláty jsou moravskou tradicí, hrdostí každé rodiny. My jsme posunuli naši rodinnou pýchu o kus dál. Léta zkušeností jsme předestilovali v naši vlastní značku pálenek, které si nesou ty nejjemnější chuťové nuance.